testar nytt

Twin Lake Run 2012

Full planering för detta pågår redan nu och Ni som Undrar vad detta är, gå in och läs på den speciella Twin Lake Run sidan!

 

Där kommer fortlöpande info!

Etiketter: twin lake run 2012

Kommentera gärna nyheten:

  • Roland • 29 augusti 2012 12:44:28
    Vi i AMERICARS vill kommentera det som skrivs i dagens Skånska Dagblad att det är Slutdansat på Jägersbo !! Innan ryktet sprids till höger & vänster så kan jag garantera till 110 % att HELGENS Twin Lake Rune kommer att genomföras precis som planerat !! Samtidigt vill jag berätta att "OM " Jägersbo stänger under 2013 så innebär det inte per automatik att TLR dör !! Det innebär bara nya utmaningar för en stark klubb att fina lösningar på det ! Men låt oss nu tillsammans att genomföra årets TLR som det bästa genom tiderna !! Roland AMERICARS HÖÖR

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste kommentarer

Senaste nyheterna

Etikettmoln